8 de juny 2010

tallers per la dinamització de les TIC

De la biblioteca municipal d'Alcampell ens arriba una oferta de tallers per la dinamització de les TIC (tecnologies de la informació i la comunicació). Es tracta de tallers presencials gratuïts, en castellà, curts: la majoria són de 2 hores en una sola sessió, els més llargs es fan en dues o tres sessions.

L'oferta és molt extensa i l'Anna de la biblioteca vol estimar la demanda per tal de sol·licitar els que més interessin. Cal un mínim de 6 participants per taller, no és segur que ens concedeixin tots els que demanem, i ara per ara no sabem dates ni horaris; però aquest seria el primer pas per tal que els tallers que finalment es facin siguin els que ens interessen.

Aquests tallers s'ofereixen a tota la població. Des de l'APA ajudem a difondre la convocatòria i hem preparat un formulari online per recollir les peticions, no només dels pares i mares de l'APA sinò de qualsevol que hi estigui interessat.

Podeu veure els temaris dels tallers aquí.

Per demanar els tallers que vulgueu, aneu aquí. S'admetran peticions fins el dia 10 de juny.

Demaneu amb seny. Si es programa un dels tallers que us interessa, un cop es coneixin dades i horaris se us demanarà confirmació d'assistencia: òbviament no esteu obligats -us pot anar malament l'horari, etc.- però si podeu hauríeu d'assistir-hi perquè si es suspen el taller per no arribar al mínim de participants, potser hem perdut l'oportunitat de fer-ne un altre.